Myrskylän Uutisten seuraava numero

Kaksi ensimmäistä lehteä saatiin kesän aikana enemmän ja vähemmän kunnialla postilaatikoihin. Tässä kuussa on jälleen luvassa yksi muutos, toivottavasti väliaikainen sellainen.

Ymmärrettävästi jakeluongelmat aiheuttavat uunituoreelle lehdelle aikamoisia haasteita. Syksyn tullessa toki myös työt jatkuvat ja monilla piisaa kiirettä. Oli syy sitten mikä tahansa, valitettava fakta on, että mainostajia ja sen tuomia varoja ei tullut tällä kertaa riittävästi.

Tämä tarkoittaa lehden osalta sitä, että sitä ei paineta – ainakaan alkuperäisen mukaisissa määrissä. Digilehti tehdään, olemme jälleen saaneet monia mielenkiintoisia artikkeleita!

Mikäli sinulla on vielä juttuaihetta, toimitathan artikkelin kuvineen pe 9.9. mennessä!

Koska lehti on talkoovoimilla toteutettava ilmaisjakelulehti, ilman rahoitusta emme voi tulostaa tällaista lehtimäärää. Voimme tehdä lehdestä maksullisen, mutta se taas sotii alkuperäistä ideaa vastaan.

Annetaan fyysiselle lehdelle kuitenkin mahdollisuus: Mikäli haluat ostaa lehden, sille tulee nimellinen 2,40€ maksu. Toimitus onnistuu noutona, lehden voimme myös lähettää jolloin postimaksut 3,70€/lehti lisätään hintaan. Mikäli tilaus sisältää suuremman määrän lehtiä, postikulut toki veloitetaan realistisilla hinnoilla.

Mikäli haluat ”tilata” lehden, toimi siis näin: Lähetä tilauksesi sähköpostilla osoitteeseen info@myrskylanuutiset.com. Kerro viestissä nimesi, yhteystietosi ja haluamasi kappalemäärä sekä toimitustapa.

Seuraava lehti ilmestyy marraskuun lopulla, tämän aikataulu tarkentuu hieman myöhemmin. Marraskuun lopun numeroa varten tarvitaankin teiltä kivoja artikkeleita ihan yleisesti, mutta jouluihmiset – laittakaahan parhaat ideanne niin koristelun, ruokailun kuin vaikka lahjavinkkien tiimoilta! Lisäksi toki haluamme tietää lähialueiden joulutapahtumia.

Vuoden viimeistä numeroa ennen, kuten tavallista, kaikki jutut ovat tervetulleita. Artikkeleita julkaistaan myös verkkosivuilla, riippumatta lehden ilmestymisajoista. Laita rohkeasti mielipidettäsi, ruokaohjettasi tai mitä vain juttua tulemaan!

Teksti: Niina Schneider

Kuva: Unsplash

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


*