Hyvää Yrittäjän päivää!

5.9. on valtakunnallinen Yrittäjän päivä.

Päivän päällimmäisenä tarkoituksena on kasvattaa tietoisuutta yrittäjyydestä sekä lisätä yrittäjien arvostusta. Tapahtumia päivään liittyen on vaihdellen eri puolella Suomea.

Tänä vuonna Yrittäjän päivän keskiössä ovat etenkin lapset ja nuoret, joita tutustutetaan yrittäjyyden monimuotoisuuteen sekä omien vahvuuksien löytämiseen, tavoitteena innostaa yrittäjyyteen tulevaisuudessa.

Yrittäjiä ei ole unohtanut myöskään presidentti Sauli Niinistö, joka lähetti terveisensä Twitterin välityksellä yrittäjille:

”Yrittäjät, olette paljon vartijoina. Kannatte vastuuta työllisyydestä ja osaltanne huolehditte suomalaisen yhteiskunnan hyvinvoinnista. Hyvää Yrittäjän päivää”, Niinistö kirjoitti.

Hienoa lukea presidentin terveiset, totta joka sana. Yrittämistä tosiaan ovat viime ajat olleet; Monet ovat yrittäneet ehtiä, yrittäneet kyetä maksamaan laskunsa, yrittäneet toimittaa aikataulussa ja saada tilauksensa logistiikan haasteiden ehdoilla. Yrittäneet selvitä. Näin varmasti jatkossakin, toivottavasti menestyksen kera.

Hyvää Yrittäjän päivää kaikille yrittäjille!

Teksti: Niina Schneider

Kuva: Unsplash

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


*