Pukkilan Kuutamoviikon lauantai tapahtumaa täynnä

Myrskylän Uutiset Pukkilassa

Koko viikon jatkuneella Pukkilan Kuutamoviikolla oli lauantaina menoa moneen makuun. Myrskylän Uutiset vieraili paikan päällä.

Lauantaipäivän tapahtumat alkoivat aamulla Onnintorilta, jossa oli torikahvien lisäksi mm. myynti- ja esittelykojuja trubaduurin vastatessa musiikillisesta puolesta. Tonttikierros järjestettiin osin samaan aikaan.

Tämän jälkeen olikin vuorossa monien odottama Pukkila Cruising. Toinen toistaan upeampia vanhoja autoja, livemusiikkia ja lapsillekin puuhaa pomppulinnan ja keppariradan muodossa! Myrskylän Uutisten henkilökohtainen suosikki, pikkuinen Fiat 500L, oli nätisti parkissa aitiopaikalla Ravintola Olkkarin seinustalla.

Pääsimme Pukkila Cruisingin lopetellessa vielä käväisemään Pukkilan Vintillä, jossa oli näyttävä valikoima vanhoja, paikallisia valokuvia.

Seuraavana vuorossa oli Naarkosken MusaPicnic. Yleisöä oli heti alusta pitäen mukavasti kuuntelemassa ensimmäistä esiintyjää, Simo Blomia hienoine taustajoukkoineen. Myöhemmin vuorossa olivat myös Lassi Kouvo & Petri Krzywacki sekä Pukkilan Pojat bändi.

MusaPicnicillä oli tarjolla mm. pyttipannua, mikäli nälkä pääsi iskemään ja omat eväät olivat jo syöty.

Vähän sivummalla, Kanteleen kyläkentällä puolestaan on Venetsialaisten aika, ilotulituksen on määrä alkaa hieman iltayhdeksän jälkeen.

Paljon parempaa säätä ei tälle lauantaille olisi voinut toivoa. Pukkilan täytti iloinen puheensorina, minne menikään. Hieno tapahtumapäivä, jonka päättää Ravintola Pukissa klo 22 esiintyvä Two Man Band!

Teksti: Niina Schneider

Kuvat: Sebastian Schneider

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


*